+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

uw akoestiek specialist

wij zorgen ervoor dat het 'gewoon' goed klinkt
akoestiektest/advies/installatie

Wist u dat een goede sound én een goede akoestiek omzet verhogend werkt voor uw Horecabedrijf? U kunt wellicht rederneren dat aanpassing van de akoestiek duur is en er niet direct aan te wijzen is hoe dit “rendabel” genoeg is om überhaupt de investering te overwegen. Vergis u niet, want doordat geluid/akoestiek prettig klinkt zal u en uw personeel minder snel moe zijn en uw gasten kunnen rustig van hun uitje genieten waardoor ze langer zullen blijven en dus meer consumeren. Ik hoef u niet uit te leggen dat extra omzet ook extra winst betekend.

U kunt dit zelf gemakkelijk testen door in uw zaak te gaan staan en in uw handen te klappen(niet applaudisseren) Als er na elke klap een nagalm klinkt welke langer is dan 30ms kunt u zich wellicht voorstellen dat als u meerdere gasten in huis heeft het een behoorlijke kakafonie zal zijn, want ze willen elkaar allemaal verstaan en passen hier hun stemvolume op aan en het gestommel van schuivende tafels en stoelen maken de chaos dan compleet. Dit zal in veel gevallen resulteren in een soort ruis wat zelfs kan oplopen tot 95db wat na een tijd ervaren zal worden als hinderlijk en vermoeiend, waardoor uw gasten en uw personeel eerder vermoeid zullen raken en eerder naar huis gaan als dat u zou willen. Een ander goed voorbeeld is als u uw nieuwe huis betrekt en in een leeg huis gaat klussen(boren, zagen, behang afstomen etc.) Na een uur of 4 á 5 bent u dan dusdanig vermoeid dat u denkt “morgen een nieuwe dag”. Vervolgens plaatst u het meubilair en gordijnen en uw huisraad en het is gelijk een prettige leefomgeving en niet zo’n galm bak.

Wij begrijpen heel goed dat geluid gebonden is aan diverse natuurkundige wetten welke diverse verschijnselen kunnen veroorzaken zoals bijv. nagalm/flutter, maar dat het oog ook wat wil en u niet een opnamestudio heeft waar de akoestiek op nummer 1 staat. Uw hoogste prioriteit is om uw gasten een zo prettig mogelijke ervaring te geven, waardoor ze goed consumeren en graag weer terug komen in uw zaak. Het is daarom zinnig om ons al bij de bouw/verbouw uw wensen duidelijk te maken, zodat we u een goed advies kunnen geven over de akoestische beheersing, waardoor u in het ontwerp hier al enigszins rekening mee kunt houden. Als u een reeds lopende zaak zonder verbouwplannen runt kunnen we u adviseren over te nemen maatregelen waarop we de ruimte akoestisch kunnen verbeteren en in dit geval is het ook weer maatwerk waarin u de boventoon heeft met betrekking tot de te nemen stappen. Wij hebben een aantal leveranciers welke optisch en technisch goede materialen aanbieden die een fractie kosten in vergelijk met een aantal jaren geleden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

In deze tijd van (a)sociale media word je om het minste geringste online “afgerekend” dus ga voor kwaliteit, ga voor Higher Ground Productions!

Nieuwsgierig geworden wat we voor jullie kunnen betekenen?? Bel of mail voor een offerte en/of een vrijblijvend gesprek/bakkie koffie.

Waarom kiest u voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak

Restaurant Klaas

    Restaurant De Watertoren Assendelft