+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

uw evenement specialist

maakt van u evenement een muzikaal hoogtepunt
geluidsinstallatie/lichtinstallatie/videoinstallatie/podium/artiesten

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het organiseren van een evenement meer inhoud dan alleen “een artiest/band boeken en drank inkopen”. Hetzelfde geldt voor ons eigenlijk.

Het is niet alleen de benodigde techniek inladen, naar de locatie rijden en een paar schuifjes open zetten… Een voorbereid mens telt voor 2, dus wij zijn vooraf al bezig met de gehele logistieke planning. Welke materialen zijn er nodig? Welke techneut(en) in ons bestand is hier het meeste geschikt voor? Wat word het stroomverbruik en is deze mogelijkheid ook op deze locatie aanwezig? in geval van een uitgebreide lichtset… is de rigging hier geschikt voor? En ga zo maar door. Na de productie komt alles weer terug bij ons op de zaak en wordt hier alles gecontroleerd op werking en klaargezet voor de volgende productie.

In deze tijd van (a)sociale media word je om het minste geringste online “afgerekend” dus ga voor kwaliteit, ga voor Higher Ground Productions! Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen?? Bel of mail voor een offerte en/of een vrijblijvend gesprek.

Waarom kiest u voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak

Kermis Heemskerk

    Koningsnacht & dag Noord-Holland

      Diverse Bedrijfsfeesten