+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

uw installatie specialist

top geluid en spectaculair licht, uw gasten verdienen het
geluidsinstallatie/lichtinstallatie/videoinstallatie/upgrade/onderhoud

U heeft waarschijnlijk uit liefde voor uw vak gekozen voor een horecazaak omdat u graag uw gasten een unieke beleving wilt geven op culinair en/of natte horeca gebied. Geluid, licht en video zijn steeds meer onlosmakelijk aan deze beleving verbonden. De juiste kwaliteit van dergelijke installaties draagt bij aan de juiste beleving voor uw gasten én zorgt ervoor dat u ontzorgd bent van de juiste werking van uw installatie.

In deze tijd van consumeer-economie is er zoveel op de markt dat wij het zeer zullen begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De oprukkende Chinese producten markt maakt hierin de chaos compleet. Het is voor ons zelfs moeilijk te bevatten waarom bijvoorbeeld een versterker van een gerenommeerd merk € 3000,- kost terwijl een Chinese gigant een dergelijk apparaat voor de helft van dat bedrag kan leveren. In veel gevallen stoppen dergelijke merken de goedkoopst mogelijke onderdelen in hun apparatuur en/of bent u een soort beta-tester voor hun producten zonder dat u daar erg in heeft. Wij werken met merken en materialen welke we zelf reeds jaren in onze verhuurvloot hebben en hun kwaliteit na lang gebruik reeds bewezen heeft. We zijn merk onafhankelijk en komen na een consult over uw technische wensen/eisen met een offerte op maat. We hanteren de zogenaamde no-nonsense mentaliteit dat wil zeggen dat we ten aller tijde een installatie op maat afleveren welke op maat is voor uw toepassing in plaats van de trends achterna te rennen. Daarnaast kijken we ook naar optionele uitbreidingsmogelijkheden, zodat uw installatie eventueel met uw bedrijf mee kan groeien.

Geluid- en lichttechniek is een vak wat je eigenlijk pas na tientallen jaren van ervaring pas écht beheerst. Het lijkt van een afstand zeer gemakkelijk wat boxen opstapelen, stekkers erin, wat schuifjes open zetten en de show staat, maar technisch heb je te maken met puur natuurkundige wetten.

Bij ons werken “dedicated” échte techneuten die hun leven hebben gewijd aan hun vak en hier alles voor opzij hebben gezet om steeds beter te worden. Wij selecteren onze techneuten niet alleen op hun technische vaardigheden, maar ze moeten van ons ook vriendelijk en sociaal ingesteld zijn. Een prettige omgang leidt meestal tot een goede solide samenwerking/relatie wat voor ons essentieel is voor de continuïteit van ons bedrijf.

Onze klanten zoals bijv. AZ en A9 Studios hechten veel waarde aan onze manier van werken en erkennen ook de voordelen van het werken met 1 partij welke de eindverantwoordelijkheid draagt in onze expertise. Reeds jarenlang ervaren zij de voordelen van herkenbaar en sociaal personeel en goede techniek. Daarnaast doen we voor hen ook enkele boekingen van artiesten op verzoek, zodat ze écht maar één partij hebben die alles voor ze regelt en wij de kortste lijnen hebben met de artiesten, wat zal leiden tot een soepeler verlopend evenement.

In deze tijd van (a)sociale media word je om het minste geringste online “afgerekend” dus ga voor kwaliteit, ga voor Higher Ground Productions!

Nieuwsgierig geworden wat we voor jullie kunnen betekenen?? Bel of mail voor een offerte en/of een vrijblijvend gesprek/bakkie koffie.

Waarom kiest u voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak