+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

live videostreaming

bereik je fans over de hele wereld heen
live registratie/video streaming/opnames

De globale uitbraak van het Corona virus heeft impact gehad op een ieder maar in het bijzonder toch wel op de horeca, entertainment en de culturele en creatieve sector in Nederland, sectoren waar een groot deel van onze klanten actief in zijn. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze pandemie ook ons bedrijf hard geraakt heeft. Echter in plaats van bij de pakken neer te gaan zijn zitten hebben wij de mouwen opgestroopt en zijn deze crisis te lijf gegaan door te inventariseren en investeren waar momenteel nog wel kansen liggen.

Vóór 2020 werd er eigenlijk maar mondjesmaat optredens of ceremonies gestreamd in Nederland en dan vooral via de social media kanalen maar tegenwoordig kunnen we niet meer om deze oplossing heen. Door de COVID19 maatregelen afgekondigd door de Nederlandse regering is het streamen van content in een stroomversnelling gekomen en niet meer uit ons leven weg te denken, denk maar eens aan het aantal keren dat u zelf gecommuniceerd of gestreamd heeft via FaceTime, WhatsApp, Zoom, Team, Skype, Facebook of andere kanalen.

Elke gesloten deur opent vaak weer een nieuwe en zo ook in dit geval voor ons. Sinds maart 2020 hebben wij onze specialisaties uitgebreid met het live streamen van vergaderingen, ceremonies (zoals bruiloft of uitvaarten) en evenementen. Hiermee hebben wij progressief geïnvesteerd in de kennis, technologie en apparatuur voor deze nieuwe opkomende vorm van in contact komen met uw doelgroep, naasten of collega’s over de hele wereld heen. We bieden de streams aan via de sociale kanalen maar ook privé omgevingen zoals dat voor sommige zaken echt wel een vereiste is.

Middels een inventarisatie en modulair model kaderen we alle wensen af en weet u meteen waar u aan toe bent. Wij verwachten dat ook na deze donkere periode het streamen van vaste waarde blijft in ons leven en onze branche en kunnen u hiermee dus een oplossing bieden voor de lange termijn.

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen?? Bel of mail voor een offerte en/of een vrijblijvend gesprek.

Waarom kiest u voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak
Diverse huwelijken, crematies, begrafenissen en conferenties

Privé live videostreaming