+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

de live muziek specialist

haal het maximale uit iedere gig of optreden
geluidsinstallatie/lichtinstallatie/videoinstallatie/opnames/streaming

Speel je in een band en/of ben je de leider van een band, dan doe je dit waarschijnlijk omdat je grote passie muziek maken is. Heerlijk met een stel gasten naar een optreden rijden om je kunsten te vertonen en je klant en zijn/haar publiek te trakteren op een spetterend optreden om vervolgens nog jaren dat te gekke optreden te herinneren en hier op Facebook mee te pronken, zodat iedereen ziet wat voor een geweldig bestaan je toch hebt.

Veel mensen die geen muzikant zijn beseffen zich niet dat het nog een hele opgave is om optredens te regelen, repertoire up-to-date te houden, je band te mobiliseren en te zorgen dat je goed uit de verf komt tijdens je optreden.

De meeste amateurbands kiezen ervoor om zelf een “setje” te kopen om kosten te besparen. Wij zijn van mening dat je door deze keuze inlevert op de kwaliteit van je optreden wat kan resulteren in weglopende gasten van je klant en een slechte indruk bij deze waardoor een her boeking dus uitblijft. In dat geval is goedkoop duurkoop geworden en sinds de (a)Sociale media ligt de reputatie van je band dan in de handen van de mobiele-telefoon-opname-specialisten welke vaak hele slechte opnames op Facebook knallen en welke zich niet beseffen dat sommige boekers ook op dergelijke media kijken of de band welke ze willen boeken wel OK is…

Inhuren Duur?? Echt niet!! Ga maar eens en échte begroting maken. Inhuren van een bus, een techneut en een professionele set. Dan kom je er al gauw achter dat het juist goedkoper is om alles onder 1 dak te regelen. Bij ons dus! Wij werken met betrouwbare materialen/merken en techneuten die hun boterham verdienen met dit werk doordat ze hun vak verstaan. Onze tech’s zijn sociaal en oplossingsgericht en zullen alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat jullie op het technische vlak professioneel uit de bus zullen komen. Hierdoor kan jij je weer helemaal focussen op het muziek maken.

In deze tijd van (a)sociale media word je om het minste geringste online "afgerekend" dus ga voor kwaliteit, ga voor Higher Ground Productions!

Nieuwsgierig geworden wat we voor jullie kunnen betekenen?? Bel of mail voor een offerte en/of een vrijblijvend gesprek/bakkie koffie.

Waarom kies je voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak