+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

de live muziek specialist

laat je publiek voelen zoals je het geschreven hebt
geluidsinstallatie/lichtinstallatie/videoinstallatie/opnames/streaming

Jouw grote passie is ongetwijfeld om muziek te maken en onze passie zit hem in de techniek om die muziek het beste uit te laten komen, een geweldige combi al zeggen we het zelf!

Okay, je hebt inmiddels een flink repertoire en fanbase via de sociale media opgebouwd dus hoogste tijd om je fans in ‘real life’ te verwennen met al dat moois waaraan je uren hebt besteed om dat te maken. Maar ondanks dat een singer-songwriter zich met alleen instrument en stem dikwijls kwetsbaarder op kan stellen in vergelijking tot (grote) bands, blijft het gezegde ‘je bent zo goed als je laatste optreden’ dat ook voor jou geldt. Daarbij is social media onverbiddelijk en kan je maken maar ook breken.

Neem geen risico en focus je vooral op de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent! Dan kunnen wij die technische en andere zaken (zoals bijvoorbeeld boekingen) van je overnemen zodat je schittert en straalt in de beste versie van jezelf. Gewoon voor een eerlijke prijs en met top kwaliteit in de huidige standaard van de techniek. Wij kunnen zelfs je optreden opnemen/streamen zodat die voor een nog breder publiek beschikbaar is waardoor je je fanbase verder kunt blijven uitbreiden. Alles kan, van klein tot groot!

Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen?? Bel of mail voor een offerte en/of een vrijblijvend gesprek, we horen graag van je.

Waarom kiest je voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak