+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

uw festival specialist

wij kunnen maatwerk leveren met een 360° aanpak
geluidsinstallatie/lichtinstallatie/videoinstallatie/podium/artiesten/streaming

De afgelopen 20 jaar heeft er een revolutie plaatsgevonden met betrekking tot festivals in Nederland. Waarbij je vroeger je muzikale helden vooral op TV, en misschien in de (lokale) discotheek, zag hebben festivals momenteel één van de belangrijkste rollen aangenomen in ons sociale- en uitgaansleven door een veel bredere line-up en vooral beleving voor de gasten aan te bieden.

De kroonjuwelen van weleer, zoals Pinkpop en Lowlands zijn nog steeds de gevestigde orde maar er zijn ook een aantal ruwe diamanten uitgegroeid tot de nieuwe kroonjuwelen zoals bijvoorbeeld het Zwarte Cross festival of Indian Summer festival. Nederland is inmiddels ruim de 1.000 festivals per jaar gepasseerd (1.115 festivals in 2019 (bron: ANP)) en dat aantal blijft maar groeien, vooral met lokale festivals of festivals voor specifieke doelgroepen. Het wordt dan ook steeds moeilijker je te onderscheiden in dit geweld aan festivals. De meeste bezoekers hebben namelijk al menig festival bezocht en zijn dan niet ‘verwend’ maar vooral ‘veel gewend’.

Groot, groter, grootst?

Festivals zijn nog steeds een groeiende markt waarbij ze veel aandacht genereren op de sociale media, daarom dus een grote kans voor u echter om te concurreren met de eerder genoemde kroonjuwelen zul je diep in de buidel moeten tasten. Grote bands zoals bijvoorbeeld Pearl Jam, Bruno Mars of Kensington vragen een behoorlijke gage en hebben daarnaast een veelomvattend wensen/eisenlijstje waardoor het vaak zeer lastig is deze te strikken voor uw festival. Wij raden u dan ook aan om iets anders aan te bieden en daarbij vooral te richten op de totaalBELEVING voor uw festivalbezoekers binnen een meer intiemere en lokale setting dan wat de grotere festivals kunnen leveren.

Inmiddels hebben wij een lange en brede ervaring opgebouwd als ondersteunend partner in het organiseren van festivals. Van grote tot kleine festivals en van totaal concept inclusief line-up tot alleen de technische invulling als (onder)aannemer, you’ll name it!.

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen?? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek zodat we met u kunnen meedenken en uw op maat voorzien van een kostenraming.

Waarom kiest u voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak

Bites & Beats

    Rockfest

      Caribbean weekend Egmond aan Zee