+ (31) 654 34 10 30 Als kwaliteit telt!

de nieuwste apparatuur is bij ons leverbaar

Vlam in de mix tijdens jouw (volgende) gig
DJ gear/geluidsinstallatie/lichtinstallatie/videoinstallatie/optredens

Van de 'Wheels of Steel' naar de 'Wheels of Plastic', maar schijn bedriegt als je stelt dat dit een achteruitgang is. De techniek is juist in de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen waardoor je als DJ veel krachtigere tools tot je beschikking hebt maar het voor sommige bedrijven moeilijk is om bij de tijd te blijven.

Alle nieuwe features en technieken zorgen er namelijk voor dat jij als DJ helemaal in de spotlight staat, jouw publiek staat gericht op het podium van de avond te genieten en al lang niet meer rondom een stapel handtasjes. Deze features minimaliseren de kloof tussen produceren en draaien op een gig zodat je helemaal in je element al je creativiteit kwijt kunt en elke avond de set van je leven draait!

Steeds vaker zijn DJ’s een welkome aanvulling op festivals en zelfs wanneer 1 of 2 bands geprogrammeerd zijn op evenementen zal de DJ het publiek in de ‘mood’ houden en zelfs sfeer verhogend zijn om zo zijn toegevoegde waarde te benadrukken.

Wij leveren alle facetten van het deejay vak en in de huidige technologische standaarden, zoals bijvoorbeeld mediaspeler Pioneer DJ CDJ-2000 NXS2, mengpaneel Pioneer DJM-900 NXS2 of all-in-one oplossing Pioneer DJ XDJ-RX2, of de generaties ervoor als je daar beter bekend/gewend mee bent. Natuurlijk is het deck waar je op draait belangrijk maar minstens zo belangrijk is dat het geluid top klinkt (PA installatie) en alles er bombastisch uitziet (verlichting, video en DJ booth). Bij Higher Ground Productions is het dus ook voor DJ’s one-stop-shopping!

Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen?? Bel of mail voor een offerte en/of een vrijblijvend gesprek/bakkie koffie.

Waarom kiest u voor Higher Ground Productions?

Wij zijn nou eenmaal gek op ons werk en op tevreden klanten! Daarom leveren we uitsluitend;

Kwaliteit
Misschien niet altijd de goedkoopste, maar vaak is goedkoop duurkoop en wij streven naar de maximale kwaliteit binnen uw budget
Flexibiliteit
Ondanks dat wij gegroeid zijn kunnen we nog steeds snel schakelen aan de hand van uw wensen
Betrouwbaarheid
Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs omdat wij altijd tot het uiterste gaan, afspraak is afspraak
Copland Dance Event

Copland Dance Event

    Bites & Beats

      Koningsnacht & dag Noord-Holland